Euphoria (Cabman)

Euphoria (Cabman) in Tilburg is een hardware- en softwareleverancier op het gebied van mobiliteit en fleetmanagement. Deze organisatie levert kwalitatieve en innovatieve oplossingen op het gebied van planningsoftware en voertuigapparatuur aan voornamelijk taxibedrijven maar ook aan gemeentes in Nederland en grote organisaties zoals TransDev. Ruim 1200 taxibedrijven met een wagenpark van 35.000 voertuigen zijn klant bij Euphoria.

Met 41 collega’s ontwikkelt de organisatie diverse producten en diensten waarmee ze internationaal de bedrijfsprocessen van vervoerders ondersteunen en optimaliseren. Voorbeelden hiervan zijn rittenregistraties, administratieve oplossingen, navigatiesystemen en oplossingen voor het veilig afstorten van cash geld voor chauffeurs. Binnen dit Brabantse bedrijf heerst een informele sfeer en ook de lijntjes zijn kort.