SGS Maco

SGS Maco met het hoofdkantoor in Roermond is douane-expediteur en douanesoftwareleverancier in Nederland en België. Sinds 1953 ondersteunen zij bedrijven uit de hele wereld bij hun douanevraagstukken. Dit doen zij door slimme softwareoplossingen te bedenken die de aangifteprocessen ondersteunen en automatiseren. 

SGS kenmerkt zich door een platte organisatie, oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid en bereidheid om elkaar te helpen. Samen maken zij hun activiteiten toekomstbestendig door te focussen op digitalisering, hoogwaardige nichekennis, een forse uitbreiding van het internationaal netwerk en een intensieve en persoonlijke samenwerking met de klant. De expertises van SGS Maco liggen op het gebied van brokerage, btw, accijns, e-commerce en daarnaast bieden zij ook advisering omtrent hun dienstverlening.