Aartsen

Aartsen in Breda levert iedere dag groente en fruit vanuit de hele wereld aan meer dan 1000 verschillende afnemers. Aartsen is een internationaal opererend bedrijf, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Deze organisatie importeert groenten en fruit uit meer dan 50 landen wereldwijd. Dit gebeurt vanuit 3 vestigingen; Breda, Venlo en het Belgische St. Katelijne-Waver. De markt in Zuid-Oost Azië wordt bedient vanuit het kantoor in Hong Kong. 

Aartsen is een familiebedrijf dat 100 jaar geleden vanuit Breda begon. Dit bedrijf streeft ernaar voorop te lopen in ontwikkeling. De nieuwste trends en technologieën worden direct toegepast. Het IT team heeft het ERP systeem, CRM systeem en de telefonie van de organisatie volledig in eigen beheer. Verder heeft Aartsen 200 gedreven, betrokken en gemotiveerde medewerkers in dienst! Je komt te werken in een ambitieus en toegewijd team, waarin je veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen! Daarnaast zijn de lijntjes kort binnen dit familiebedrijf en eigen initiatief wordt aangemoedigd. Dit professionele familiebedrijf heeft een ijzersterke reputatie als leverancier én werkgever in zowel binnen- en buitenland.