AnyWare

AnyWare in hartje Tilburg ontwikkelt end-to-end remote monitoring solutions voor (internationale) bedrijven om de industriële sector smart en efficiënt te maken. De high-Tech Internet of Things-oplossing als een service bestaat uit: wireless connecties, cloudopslag, wireless low-power devices en applicaties. AnyWare voert onder andere projecten uit om het stroomlijnen van spoortrajecten te bevorderen en bierbrouwprocessen te vereenvoudigen in Nederland. Dit is maar een klein deel van de uiteenlopende projecten waar AnyWare aan werkt! 

Door sensoren en apparaten samen met het platform te combineren maakt AnyWare het mogelijk voor partners om assets ‘AnyWare in de wereld’ te monitoren en te controleren. Verder werkt Anyware met een klein team vanuit het gezellige kantoor in het centrum van Tilburg. Bij AnyWare krijg je veel vrijheden in de werkzaamheden en is de bedrijfsvoering erg flexibel. Verder is AnyWare onderdeel van een grotere organisatie en biedt het enerzijds de voordelen om te sparren met een groot bedrijf, maar anderzijds toch de vrijheid tot eigen invulling van een relatief kleiner bedrijf!