Dual Inventive

Dual Inventive in Oisterwijk (Regio Tilburg) ontwikkelt en produceert innovatieve technologische producten die het werken aan de railinfrastructuur veiliger en effici├źnter maken, de spoorcapaciteit voor vervoerders maximaliseren en de betrouwbaarheid van de railinfrastructuur verbeteren. Dit doen zij met technologie die draadloos is. 

Dual Inventive gelooft in de wereld van draadloze technologie en heeft daarom de visie Ubiquitous Rail. Er wordt dagelijks gewerkt aan een eigen cloud platform waarbij alle elementen en gebruikers binnen het spoor met elkaar zijn verbonden. Daarnaast levert het bedrijf systemen en producten die op afstand aangestuurd worden en daarnaast beheerd worden vanuit een webapplicatie en/of mobiele applicatie. Verder is Dual Inventive een informele en professionele organisatie. Binnen het bedrijf hangt een gemoedelijke sfeer en er is ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.