Liquit

Vanuit Ridderkerk wordt er hard gewerkt aan het innovatieve platform Liquit. Liquit is een digitale, moderne werkplek die medewerkers via ‘slimme iconen’ toegang geeft tot alle benodigde applicaties en informatie van het bedrijf waar zij werken. Daarnaast is het platform een krachtige oplossing voor werkruimtebeheer waarmee de IT-afdeling alle applicaties veilig vanuit een centraal punt kan beheren en distribueren. 

Liquit is opgericht in 2015 en heeft nu wereldwijd al honderdduizenden tevreden gebruikers. Deze organisatie werkt samen met technologieleiders zoals VMware, Microsoft en Citrix. Zowel in binnen- als buitenland blijft het klantenbestand groeien. Liquit is een jong bedrijf maar verschillende teamleden hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Daarnaast staan verbetering en groei voorop binnen deze organisatie, zowel op technologisch als persoonlijk vlak. Liquit wil het platform én elkaar naar een hoger niveau tillen en dat werpt zijn vruchten af! Plezier en succes gaan hand in hand bij Liquit.