QLF Brands

QLF Brands in Hapert (regio Eindhoven) is een internationale en ambitieuze lampenproducent die razendsnel groeit! Er zijn ondertussen 4 fysieke winkels naast het hoofdkantoor en warehouse in Hapert, en 31 webshops in 25 verschillende landen met ruim 150 medewerkers. QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is het ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Via de QAZQA webshop worden voornamelijk B2B klanten bedient. Lampenlicht is het retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt alle fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van customer services als op het gebied van warehousing. QLF Brands heeft als doel: 100% sfeerdekking in Europa. Samen zorgen zij voor: “Altijd de juiste sfeer met lamp en licht!”.