RINO Zuid

RINO Zuid in Eindhoven is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, die continue in ontwikkeling is. Het instituut biedt opleidingen voor psychologische en pedagogische professionals in Zuid-Nederland. Daarnaast is RINO Zuid een netwerkorganisatie. Het netwerk van deze organisatie biedt veel kansen en mogelijkheden om samen de geestelijke gezondheidszorg en hulpverlening te versterken en te verbeteren. 

Stichting RINO Zuid staat voor Stichting Regionaal Instituut voor Nascholing en Opleiding in de geestelijke gezondheidszorg. Ontstaan in Maastricht in 1984 om de opleiding tot psychotherapeut te verzorgen in Zuid Nederland. Sinds 2002 is RINO Zuid gevestigd in Eindhoven, midden in haar verzorgingsgebied en vanaf 2019 kwam daar een vestiging in Maastricht bij. Verder bestaat RINO Zuid uit een team van enthousiaste en deskundige medewerkers. Ook is er binnen deze organisatie veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën.