Satelliet

Satelliet is marktleider op het gebied van horeca-meubilair met prachtige showroom in Breda!

Satelliet biedt een open en gastvrije omgeving die als thuis voelt, waarbij je alle ruimte krijgt om volledig jezelf te zijn. Het bedrijf gelooft er namelijk in dat mensen in een dergelijke omgeving het best tot hun recht komen en zich het snelst ontwikkelen. De organisatie biedt alle middelen die het mogelijk maken om jouw werk tot een succes te volbrengen en uiteraard staat er ook een passende beloning tegenover.

Binnen Satelliet heerst een warme en informele sfeer, waarbinnen mensen zich thuis voelen en daardoor als familie met elkaar omgaan. Dit betekent dat ideeën en initiatieven van harte welkom zijn, de deur bij iedereen altijd openstaat en bovenal; dat we samen met passie en trots werken aan de totstandkoming van unieke hospitality-concepten.

Iedere vrijdag wordt de week afgesloten in de eigen bruine kroeg. Maar dat kan uiteraard ook niet anders bij een bedrijf dat door Effectory is uitverkozen tot een van de Beste Werkgevers 2019-2020!