De techniek van mensenwerk

“Een wereld vol techniek draait nog altijd om mensenwerk.” Daarom coacht en begeleidt Hupp jou als IT-talent naar een baan die op jouw lijf is geschreven.

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Onze relaties

Hupp ondersteunt een groeiend aantal organisaties met het volledige werving en selectie proces van IT specialisten. Dit biedt ons de mogelijkheid een groot aantal vacatures aan te bieden in uiteenlopende branches.

Ontmoet het team van Hupp

Een nieuwe wereld voorzien van een nieuwe aanpak werkt alleen wanneer je daar de juiste mensen voor hebt. Mensen die zin hebben om in beweging te komen. Die de wetten van de oude wereld kennen en weten waar de scheurtjes zitten. De kennis die je nodig hebt om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen.

Hupp bestaat uit dat soort mensen. Ons team is zorgvuldig samengesteld met professionals die weten dat het anders kan. Frisse krachten, jong en oud, die allemaal met eigen ogen hebben gezien wat de nadelen zijn van traditionele werving en selectie. Mensen met bovengemiddeld veel ervaring en expertise op het gebied van arbeidsmarkt en IT. Met brede interesses en capaciteiten en stuk voor stuk kunnen putten uit omvangrijke netwerken.

Noa van Ginneken

HR-Consultant

Noa van Ginneken

Mensgericht en actief, dat is Noa! Na haar master Human Decision Science ruilde ze Tilburg in voor Valencia. Hier houdt ze de HR-zaken van Hupp op orde en werkt ze op interim-basis aan HR-uitdagingen bij onze partners. Buiten werktijd is ze op de atletiekbaan te vinden of ontdekt ze nieuwe plekken in Spanje met haar […]

Linkedin

Maarten de Cock

Directeur

Maarten de Cock

Jarenlange ervaring als ondernemer in zowel de recruitment als de ICT branche. Gedreven om opgedane kennis en ervaring in te zetten voor Hupp om klant en kandidaat optimaal te bedienen. Getrouwd, en vader van drie kinderen.
Linkedin

Willemijn Alferink

Recruitment Consultant

Willemijn Alferink

Enthousiast, creatief en gezellig! Een fanatieke ondernemer, voorheen in de fashion branche en tot voorkort met haar eigen fotografie onderneming. Nu haar camera ingewisseld voor een carrière binnen de recruitment. Haar fanatisme zet ze in om de juiste specialisten te matchen aan de partners van Hupp! In Utrecht geboren, maar ondertussen een échte Tilburgse! Woont […]

Linkedin

Maggy Bogaers

Team Lead

Maggy Bogaers

Maggy combineerde haar studie (master Organization Studies) met werken bij Hupp, ondertussen versterkt zij het team fulltime! Haar frisse blik op de recruitmentbranche is van grote toegevoegde waarde! Woont met familie én paarden in Moergestel.

Linkedin

Thijs Cornelis

Head of Hupp Spain Careers

Thijs Cornelis

Typische Hupp recruiter; gedreven, enthousiast en sportief! Zijn achtergrond in Sales & Marketing helpen hem vacatures kritisch te bekijken en effectief op de markt te zetten. Van oorsprong Zeeuws, voor studie verhuisd naar Tilburg en inmiddels woonachtig in het zonnige Valencia!

Linkedin

Lars Cornelissen

Head of Hupp IT Interim / Executive

Lars Cornelissen

Geboren om te scoren! Voorheen dagelijks op het voetbalveld en nu in recruitmentland. Kandidaat en klant kunnen er van op aan dat Lars zich altijd voor de volle 100% in zal zetten om de beste match te maken. Deze rasechte Brabander woont in hartje Tilburg!

Linkedin

Loes Daanen

Recruitment Consultant

Loes Daanen

Onze enthousiaste en ondernemende sales topper! Ook deze Brabantse verruilde in 2021 haar huisje in Den Bosch voor een onderkomen in Valencia. Hier begon zij op de Customer Care afdeling en wende zo langzaam aan de stad. Ondertussen ingeburgerd en wel, gaat ze haar passie voor Sales weer inzetten bij Hupp!

Linkedin

Robin Montfrooij

Recruitment Consultant

Robin Montfrooij

Robin houdt van koken, lekker eten en de zon. Laten al deze dingen nou samenkomen in het Spaanse Valencia! Binnenkort zal ze het team in Tilburg dan ook gaan inwisselen voor het kantoor van Hupp in Valencia. Hier gaat ze vol ambitie aan de slag met onze nieuwe labels Hupp IT Executive & Interim!

Linkedin

Karen Poppe

Recruitment Consultant

Karen Poppe

De altijd vrolijke Karen is onze eerste Belgische collega! Na haar studie psychologie, die zij deels in Valencia volgde, heeft ze zich in België ontwikkeld tot succesvolle recruiter. Echter, bleef Spanje haar trekken. Een baan bij Hupp Spanje als recruiter was de uitkomst voor haar dromen en ambities! “Hoofd van het Fun-Team”

Linkedin

Gijs van Dooren

Recruitment Consultant

Gijs van Dooren

Gijs, onze typische Tilburger! Deed de nodige kennis op tijdens zijn studie business Administration en schitterde daarnaast als gewaardeerde gastheer in de wereld van horeca, bij onder andere Willem 2 en de Bonheur Groep. Zet nu vol enthousiasme zijn kennis ervaring in als Consultant bij Hupp!

Linkedin

Niek Klunder

Team Lead

Niek Klunder

Niek neemt zijn opgedane ervaring als account- en projectmanager mee in zijn rol als Recruitment consultant. Nuchter, bedachtzaam en doelgericht gaat hij op zoek naar de beste oplossingen voor zijn klanten. Onze sportieve consultant ruilt vanaf dit jaar de drukke paddelbanen van Utrecht en Amsterdam in voor de banen aan het strand van Valencia. Samen […]

Linkedin

Jeffrey Overbeeke

Recruitment Consultant

Jeffrey Overbeeke

Tijdens zijn studie HRM deed hij al uitgebreid onderzoek naar het efficiënt werven van personeel. Onze altijd enthousiaste en vrolijke Jeffrey zet deze kennis nu in om de beste match te maken voor klant en kandidaat van Hupp. Voor zijn studie naar Tilburg verhuisd, en nooit meer vertrokken uit de mooie stad!

Linkedin

Julien van Rooij

Werkstudent

Julien van Rooij

Julien, onze marketing-topper! Naast het maken van uiteenlopende content, doet hij onderzoek naar het verbeteren van onze zichtbaarheid op social media. Hoe kunnen wij ons bereik vergroten? Dit is zijn afstudeerstage voor de studie HBO Sportcommunicatie.

Linkedin

Britt Smithson

Operationeel Manager

Britt Smithson

Studeerde Communicatie en hielp als intercedent tientallen kandidaten aan een baan in Amsterdam. Terug in Brabant zet de Tilburgse zich in voor kandidaat en werkgever bij Hupp om de perfecte match te maken. Woont samen met vriend en kleine Jackie en Tedje in Den Bosch.

Linkedin

Inge Verhoeven

Office Manager

Inge Verhoeven

Als office manager is Inge de spin in het web Hupp. Zowel intern als extern zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De kernwaarden van Hupp matchen met haar open en eerlijke karakter. Getrouwd, en moeder van twee meiden.

Linkedin

Bob Wierda

Sales Manager

Bob Wierda

Bob is nieuwsgierig, ziet mogelijkheden en verbindt. Zijn oprechte enthousiasme over de vernieuwende manier van werken van Hupp, helpt hem de leukste samenwerkingen tot stand te brengen. Woont samen met vriendin én kleine Lily in Vught.

Linkedin

Gezocht

Recruitment Consultant

Gezocht

Fris, helder, direct en duidelijk. Herken jij je hierin? Misschien ben jij dan wel de recruiter die wij zoeken!

Vacature

Mogen wij jou helpen?

Zoek jij naar IT-vacatures die op jouw lijf zijn geschreven? Laat dan geheel vrijblijvend je gegevens achter en wij gaan graag voor jou aan de slag.