Over Hupp

Met kantoren in Tilburg en Valencia bieden we een inspirerende werkomgeving waarin jij als professional kunt groeien en bloeien. Ons doel is om een eerlijke en betrouwbare recruitmentpartner te zijn, waarbij het belang van zowel de kandidaat als de klant voorop staat.

Over ons

Team

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste medewerkers met ieder hun eigen specialisme in onder andere recruitment, marketing, IT en sales. Samen vormen we een hecht team waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke talenten te benutten en bij te dragen aan ons gezamenlijk succes.

Locaties

Sinds 2023 hebben wij, naast ons hoofdkantoor in Tilburg, ook een kantoor in Valencia! Het enthousiaste team van Nederlandse Recruitment- en Marketingconsultants in Valencia werkt nauw samen met het team in Tilburg. Samen ondersteunen wij, op locatie en remote, onze Nederlandse partners bij het gehele recruitmentproces.

Onze cultuur

Hupp is een jonge, frisse organisatie met gelijkgestemde medewerkers! Mensen die het verschil willen maken, veel willen leren en daarnaast een gezellige werkplek belangrijk vinden. We zijn een open en toegankelijke organisatie. Onze (spontane) borrels en teamuitjes naar de leukste restaurants en sportieve evenementen helpen daarbij.

Wat doen we, en waarom?

Wij vinden dat een wereld vol techniek nog altijd draait om mensenwerk. Daarom is dat de drijfveer waar vanuit Hupp is ontstaan. Wij ondersteunen organisaties bij het vinden van IT personeel. Hiervoor nemen wij het gehele recruitmentproces over. Dat begint bij een uitgebreide bedrijfs- en vacatureanalyse die we gebruiken voor onze marketingstrategie om de vacature bij de juiste doelgroep onder ogen te brengen. Vervolgens gaan onze consultants aan de slag met de werving en selectie met als uiteindelijke doel die perfecte match. 

Wie zijn wij?

Wij zijn mensen die zin hebben om in beweging te komen. Ons team bestaat uit frisse krachten, met brede interesses en capaciteiten. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: mensen die eerlijk en transparant zijn.
Mensen die bij Hupp werken weten dat een professionele carrière onlosmakelijk is verbonden aan de persoon die daarbij hoort. En dat waardevolle relaties alleen kunnen worden opgebouwd op basis van menselijkheid en eerlijkheid. Mensen die zo werken zonder daar over na te hoeven denken; dat zijn de mensen van Hupp.

Onze kantoren

Vorige slide
Volgende slide

Tilburg, Nederland

Ons bruisende kantoor zit in Tilburg, pal naast het treinstation. Hier vind je ons enthousiaste team van Recruitment Consultants, Sales talent en onze Office Manager. Daarnaast zorgen doorlopend een aantal stagiairs en werkstudenten voor een frisse blik op onze organisatie.

Een centrale locatie waar we ook graag klanten en kandidaten ontvangen voor een uitgebreide intake of om gewoon even bij te kletsen. Het kantoor is een fijne werkplek, waar hard werken afgewisseld wordt met een potje tafeltennis en een lunch op ons balkon. 

Valencia, Spanje

Ons kantoor in Valencia is gelegen aan het bruisende Plaza Ayuntamiento, midden in het hart van de stad. Hoewel ons Spaanse team wat kleiner is, ontbreekt het hier zeker niet aan gezelligheid. Op elke straathoek gezellige restaurantjes én een prachtig strand op fietsafstand staan garant voor een happy team. 

Onze Recruitment Consultants en Marketeers werken hier hard om de perfecte match te maken tussen professionals en bedrijven. Waarom in Valencia? Omdat wij het een heerlijke stad vinden!

Vorige slide
Volgende slide

Kom jij ons team versterken?

Het Hupp team

Wij zijn doorlopend op zoek naar versterking voor ons Recruitment team. Specifieke kennis of ervaring is hierbij geen must. Wat wel een must is? Dat je enthousiast, leergierig, nieuwsgierig, sociaal en gezellig bent! Zie hier ons team! Nieuwsgierig geworden? Een ieder van ons staat open voor een vrijblijvend gesprekje. Dus stuur een van onze medewerkers gerust een berichtje via Linkedin!

Noa van Ginneken

HR-Consultant

Noa van Ginneken

Mensgericht en actief, dat is Noa! Na haar master Human Decision Science ruilde ze Tilburg in voor Valencia. Hier houdt ze de HR-zaken van Hupp op orde en werkt ze op interim-basis aan HR-uitdagingen bij onze partners. Buiten werktijd is ze op de atletiekbaan te vinden of ontdekt ze nieuwe plekken in Spanje met haar vriend.
Linkedin

Maarten de Cock

Directeur

Maarten de Cock

Jarenlange ervaring als ondernemer in zowel de recruitment als de ICT branche. Gedreven om opgedane kennis en ervaring in te zetten voor Hupp om klant en kandidaat optimaal te bedienen. Getrouwd, en vader van drie kinderen.
Linkedin

Willemijn Alferink

Recruitment Consultant

Willemijn Alferink

Enthousiast, creatief en gezellig! Een fanatieke ondernemer, voorheen in de fashion branche en tot voorkort met haar eigen fotografie onderneming. Nu haar camera ingewisseld voor een carrière binnen de recruitment. Haar fanatisme zet ze in om de juiste specialisten te matchen aan de partners van Hupp! In Utrecht geboren, maar ondertussen een échte Tilburgse! Woont met man en 3 kids in de blaak.
Linkedin

Maggy Bogaers

Team Lead

Maggy Bogaers

Maggy combineerde haar studie (master Organization Studies) met werken bij Hupp, ondertussen versterkt zij het team fulltime! Haar frisse blik op de recruitmentbranche is van grote toegevoegde waarde! Woont met familie én paarden in Moergestel.
Linkedin

Thijs Cornelis

Head of Hupp Spain Careers

Thijs Cornelis

Typische Hupp recruiter; gedreven, enthousiast en sportief! Zijn achtergrond in Sales & Marketing helpen hem vacatures kritisch te bekijken en effectief op de markt te zetten. Van oorsprong Zeeuws, voor studie verhuisd naar Tilburg en inmiddels woonachtig in het zonnige Valencia!
Linkedin

Lars Cornelissen

Head of Hupp IT Interim / Executive

Lars Cornelissen

Geboren om te scoren! Voorheen dagelijks op het voetbalveld en nu in recruitmentland. Kandidaat en klant kunnen er van op aan dat Lars zich altijd voor de volle 100% in zal zetten om de beste match te maken. Deze rasechte Brabander woont in hartje Tilburg!
Linkedin

Loes Daanen

Recruitment Consultant

Loes Daanen

Onze enthousiaste en ondernemende sales topper! Ook deze Brabantse verruilde in 2021 haar huisje in Den Bosch voor een onderkomen in Valencia. Hier begon zij op de Customer Care afdeling en wende zo langzaam aan de stad. Ondertussen ingeburgerd en wel, gaat ze haar passie voor Sales weer inzetten bij Hupp!
Linkedin

Robin Montfrooij

Recruitment Consultant

Robin Montfrooij

Robin houdt van koken, lekker eten en de zon. Laten al deze dingen nou samenkomen in het Spaanse Valencia! Binnenkort zal ze het team in Tilburg dan ook gaan inwisselen voor het kantoor van Hupp in Valencia. Hier gaat ze vol ambitie aan de slag met onze nieuwe labels Hupp IT Executive & Interim!
Linkedin

Karen Poppe

Recruitment Consultant

Karen Poppe

De altijd vrolijke Karen is onze eerste Belgische collega! Na haar studie psychologie, die zij deels in Valencia volgde, heeft ze zich in België ontwikkeld tot succesvolle recruiter. Echter, bleef Spanje haar trekken. Een baan bij Hupp Spanje als recruiter was de uitkomst voor haar dromen en ambities! "Hoofd van het Fun-Team"
Linkedin

Gijs van Dooren

Recruitment Consultant

Gijs van Dooren

Gijs, onze typische Tilburger! Deed de nodige kennis op tijdens zijn studie business Administration en schitterde daarnaast als gewaardeerde gastheer in de wereld van horeca, bij onder andere Willem 2 en de Bonheur Groep. Zet nu vol enthousiasme zijn kennis ervaring in als Consultant bij Hupp!
Linkedin

Niek Klunder

Team Lead

Niek Klunder

Niek neemt zijn opgedane ervaring als account- en projectmanager mee in zijn rol als Recruitment consultant. Nuchter, bedachtzaam en doelgericht gaat hij op zoek naar de beste oplossingen voor zijn klanten. Onze sportieve consultant ruilt vanaf dit jaar de drukke paddelbanen van Utrecht en Amsterdam in voor de banen aan het strand van Valencia. Samen met zijn vriendin verhuist hij voor onbepaalde tijd naar Spanje!
Linkedin

Jeffrey Overbeeke

Recruitment Consultant

Jeffrey Overbeeke

Tijdens zijn studie HRM deed hij al uitgebreid onderzoek naar het efficiënt werven van personeel. Onze altijd enthousiaste en vrolijke Jeffrey zet deze kennis nu in om de beste match te maken voor klant en kandidaat van Hupp. Voor zijn studie naar Tilburg verhuisd, en nooit meer vertrokken uit de mooie stad!
Linkedin

Julien van Rooij

Werkstudent

Julien van Rooij

Julien, onze marketing-topper! Naast het maken van uiteenlopende content, doet hij onderzoek naar het verbeteren van onze zichtbaarheid op social media. Hoe kunnen wij ons bereik vergroten? Dit is zijn afstudeerstage voor de studie HBO Sportcommunicatie.
Linkedin

Britt Smithson

Operationeel Manager

Britt Smithson

Studeerde Communicatie en hielp als intercedent tientallen kandidaten aan een baan in Amsterdam. Terug in Brabant zet de Tilburgse zich in voor kandidaat en werkgever bij Hupp om de perfecte match te maken. Woont samen met vriend en kleine Jackie en Tedje in Den Bosch.
Linkedin

Inge Verhoeven

Office Manager

Inge Verhoeven

Als office manager is Inge de spin in het web Hupp. Zowel intern als extern zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De kernwaarden van Hupp matchen met haar open en eerlijke karakter. Getrouwd, en moeder van twee meiden.
Linkedin

Shannon Vegter

Recruitment Marketeer

Shannon Vegter

Naast een hoop gezelligheid, brengt Shannon waardevolle kennis mee; alle ins and outs met betrekking tot Online Advertising om onze vacatures bij de juiste specialisten onder de aandacht te brengen! Onze avontuurlijke collega groeide op in Zoetermeer en studeerde in Den Haag. Sinds 2021 ging het roer om, en verhuisde ze naar Valencia! Een heerlijk plekje onder de zon waar ze voorlopig nog niet op uitgekeken is.
Linkedin

Bob Wierda

Sales Manager

Bob Wierda

Bob is nieuwsgierig, ziet mogelijkheden en verbindt. Zijn oprechte enthousiasme over de vernieuwende manier van werken van Hupp, helpt hem de leukste samenwerkingen tot stand te brengen. Woont samen met vriendin én kleine Lily in Vught.
Linkedin

Vince de Klijn

Stagiair

Vince de Klijn

Deze sportieve en goedlachse Brabander is geboren in het dorpje Zeeland. Sinds zijn minor in Madrid is Vince verzot op de Spaanse cultuur en stond hij te trappelen om weer naar Spanje te gaan. Hij studeert International Business aan Fontys in Eindhoven en vult zijn vrije tijd graag in op het voetbalveld óf onder de Spaanse zon!
Linkedin

Gezocht

Recruitment Consultant

Gezocht

Fris, helder, direct en duidelijk. Herken jij je hierin? Misschien ben jij dan wel de recruiter die wij zoeken!
Vacature

Vragen?
Neem contact met ons op!