Jouw partner in werving en selectie van IT-personeel!

Door inzet van een uitgebreide vacaturecampagne, targeted advertising en interim recruitment vinden we samen jouw IT specialist! 

Hupp combineert recruitmentmarketing met interim recruitment. Dat begint met een complete vacaturecampagne vanuit de naam van jouw bedrijf. Deze plaatsen we op een combinatie van een uitgebreid pakket aan vacaturewebsites en targeted advertising op social media kanalen zoals Meta, Reddit, Linkedin en Youtube. Vervolgens benaderen en selecteren wij op persoonlijke wijze geschikte kandidaten uit ons uitgebreide netwerk. 

Wij werken op basis van uur consultancy. Dit biedt jouw HR-afdeling de ideale flexibele partner met alle faciliteiten, kennis en kunde om jou te ondersteunen bij het werven en selecteren van IT-personeel. Daarnaast goedkoop aangezien de juiste matches direct bij jullie in dienst komen en wij geen plaatsing fee rekenen. Wij gaan voor een langdurige, open en eerlijke samenwerking. Op een Hupp-manier; Fris, helder, direct en duidelijk. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!

Recruitment Marketing

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Door te werven via sociale kanalen spreken we niet alleen actief maar ook latent werkzoekende aan. Volgens ons, is dit in deze krappe markt onmisbaar om zichtbaar te zijn. Wij zijn op de hoogte van de trends en zetten de kennis van voorgaande campagnes in om de beste vacaturesites en advertising kanalen voor je vacature te selecteren

Targeted advertising

Onze targeted advertising campagne is een enorme boost voor je bekendheid als werkgever. Naar aanleiding van een uitgebreide vacature analyse, ontwikkelen wij een campagne op maat.

Wij stellen de targeted doelgroep vast en zorgen voor intermediale retargetting op zorgvuldig uitgekozen kanalen. Dit doen we op basis van data uit voorgaande campagnes. Jij kiest het budget, via onze zorgvuldig samengestelde dashboards ben je altijd op de hoogte van de status van je campagne. 

Vacaturewebsites

Wij bereiken actief werkzoekenden door de vacature te plaatsen op algemene, IT niche vacaturesites en meer dan 50 doorplaatsing vacaturebanken.

De combinatie van veel jobboards en SEO-vacatureteksten zorgen voor een optimale vindbaarheid op zoekmachines en sociale kanalen.

Interim Recruitment

Werving

Hupp heeft toegang tot de meest interessante IT kandidaten databases en een uitgebreid eigen database en netwerk. We gaan actief aan de slag met het aanschrijven van geschikte kandidaten binnen deze databases. Door de uitgebreide vacature analyse kunnen wij kandidaten perfect informeren over jouw vacature en organisatie.

Selectie

Gedurende de procedure blijven we in contact en geven we advies aan onze kandidaten. Door goed te luisteren en de juiste coaching te bieden, begeleiden wij hem/haar naar de best passende baan. Op deze manier proberen wij kwaliteit te waarborgen met als doel; een fijne, langdurige samenwerking bij jouw organisatie!

Prijzen

Neem contact op voor een offerte op maat.

Onze relaties

Hupp ondersteunt een groeiend aantal organisaties met het volledige werving en selectie proces van IT specialisten. Dit biedt ons de mogelijkheid een groot aantal vacatures aan te bieden in uiteenlopende branches.

Ontmoet het team van Hupp

Een nieuwe wereld voorzien van een nieuwe aanpak werkt alleen wanneer je daar de juiste mensen voor hebt. Mensen die zin hebben om in beweging te komen. Die de wetten van de oude wereld kennen en weten waar de scheurtjes zitten. De kennis die je nodig hebt om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen.

Hupp bestaat uit dat soort mensen. Ons team is zorgvuldig samengesteld met professionals die weten dat het anders kan. Frisse krachten, jong en oud, die allemaal met eigen ogen hebben gezien wat de nadelen zijn van traditionele werving en selectie. Mensen met bovengemiddeld veel ervaring en expertise op het gebied van arbeidsmarkt en IT. Met brede interesses en capaciteiten en stuk voor stuk kunnen putten uit omvangrijke netwerken.

Noa van Ginneken

HR-Consultant

Noa van Ginneken

Mensgericht en actief, dat is Noa! Na haar master Human Decision Science ruilde ze Tilburg in voor Valencia. Hier houdt ze de HR-zaken van Hupp op orde en werkt ze op interim-basis aan HR-uitdagingen bij onze partners. Buiten werktijd is ze op de atletiekbaan te vinden of ontdekt ze nieuwe plekken in Spanje met haar vriend.
Linkedin

Maarten de Cock

Directeur

Maarten de Cock

Jarenlange ervaring als ondernemer in zowel de recruitment als de ICT branche. Gedreven om opgedane kennis en ervaring in te zetten voor Hupp om klant en kandidaat optimaal te bedienen. Getrouwd, en vader van drie kinderen.
Linkedin

Willemijn Alferink

Recruitment Consultant

Willemijn Alferink

Enthousiast, creatief en gezellig! Een fanatieke ondernemer, voorheen in de fashion branche en tot voorkort met haar eigen fotografie onderneming. Nu haar camera ingewisseld voor een carrière binnen de recruitment. Haar fanatisme zet ze in om de juiste specialisten te matchen aan de partners van Hupp! In Utrecht geboren, maar ondertussen een échte Tilburgse! Woont met man en 3 kids in de blaak.
Linkedin

Maggy Bogaers

Team Lead

Maggy Bogaers

Maggy combineerde haar studie (master Organization Studies) met werken bij Hupp, ondertussen versterkt zij het team fulltime! Haar frisse blik op de recruitmentbranche is van grote toegevoegde waarde! Woont met familie én paarden in Moergestel.
Linkedin

Thijs Cornelis

Head of Hupp Spain Careers

Thijs Cornelis

Typische Hupp recruiter; gedreven, enthousiast en sportief! Zijn achtergrond in Sales & Marketing helpen hem vacatures kritisch te bekijken en effectief op de markt te zetten. Van oorsprong Zeeuws, voor studie verhuisd naar Tilburg en inmiddels woonachtig in het zonnige Valencia!
Linkedin

Lars Cornelissen

Head of Hupp IT Interim / Executive

Lars Cornelissen

Geboren om te scoren! Voorheen dagelijks op het voetbalveld en nu in recruitmentland. Kandidaat en klant kunnen er van op aan dat Lars zich altijd voor de volle 100% in zal zetten om de beste match te maken. Deze rasechte Brabander woont in hartje Tilburg!
Linkedin

Loes Daanen

Recruitment Consultant

Loes Daanen

Onze enthousiaste en ondernemende sales topper! Ook deze Brabantse verruilde in 2021 haar huisje in Den Bosch voor een onderkomen in Valencia. Hier begon zij op de Customer Care afdeling en wende zo langzaam aan de stad. Ondertussen ingeburgerd en wel, gaat ze haar passie voor Sales weer inzetten bij Hupp!
Linkedin

Robin Montfrooij

Recruitment Consultant

Robin Montfrooij

Robin houdt van koken, lekker eten en de zon. Laten al deze dingen nou samenkomen in het Spaanse Valencia! Binnenkort zal ze het team in Tilburg dan ook gaan inwisselen voor het kantoor van Hupp in Valencia. Hier gaat ze vol ambitie aan de slag met onze nieuwe labels Hupp IT Executive & Interim!
Linkedin

Karen Poppe

Recruitment Consultant

Karen Poppe

De altijd vrolijke Karen is onze eerste Belgische collega! Na haar studie psychologie, die zij deels in Valencia volgde, heeft ze zich in België ontwikkeld tot succesvolle recruiter. Echter, bleef Spanje haar trekken. Een baan bij Hupp Spanje als recruiter was de uitkomst voor haar dromen en ambities! "Hoofd van het Fun-Team"
Linkedin

Gijs van Dooren

Recruitment Consultant

Gijs van Dooren

Gijs, onze typische Tilburger! Deed de nodige kennis op tijdens zijn studie business Administration en schitterde daarnaast als gewaardeerde gastheer in de wereld van horeca, bij onder andere Willem 2 en de Bonheur Groep. Zet nu vol enthousiasme zijn kennis ervaring in als Consultant bij Hupp!
Linkedin

Niek Klunder

Team Lead

Niek Klunder

Niek neemt zijn opgedane ervaring als account- en projectmanager mee in zijn rol als Recruitment consultant. Nuchter, bedachtzaam en doelgericht gaat hij op zoek naar de beste oplossingen voor zijn klanten. Onze sportieve consultant ruilt vanaf dit jaar de drukke paddelbanen van Utrecht en Amsterdam in voor de banen aan het strand van Valencia. Samen met zijn vriendin verhuist hij voor onbepaalde tijd naar Spanje!
Linkedin

Jeffrey Overbeeke

Recruitment Consultant

Jeffrey Overbeeke

Tijdens zijn studie HRM deed hij al uitgebreid onderzoek naar het efficiënt werven van personeel. Onze altijd enthousiaste en vrolijke Jeffrey zet deze kennis nu in om de beste match te maken voor klant en kandidaat van Hupp. Voor zijn studie naar Tilburg verhuisd, en nooit meer vertrokken uit de mooie stad!
Linkedin

Julien van Rooij

Werkstudent

Julien van Rooij

Julien, onze marketing-topper! Naast het maken van uiteenlopende content, doet hij onderzoek naar het verbeteren van onze zichtbaarheid op social media. Hoe kunnen wij ons bereik vergroten? Dit is zijn afstudeerstage voor de studie HBO Sportcommunicatie.
Linkedin

Britt Smithson

Operationeel Manager

Britt Smithson

Studeerde Communicatie en hielp als intercedent tientallen kandidaten aan een baan in Amsterdam. Terug in Brabant zet de Tilburgse zich in voor kandidaat en werkgever bij Hupp om de perfecte match te maken. Woont samen met vriend en kleine Jackie en Tedje in Den Bosch.
Linkedin

Inge Verhoeven

Office Manager

Inge Verhoeven

Als office manager is Inge de spin in het web Hupp. Zowel intern als extern zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De kernwaarden van Hupp matchen met haar open en eerlijke karakter. Getrouwd, en moeder van twee meiden.
Linkedin

Shannon Vegter

Recruitment Marketeer

Shannon Vegter

Naast een hoop gezelligheid, brengt Shannon waardevolle kennis mee; alle ins and outs met betrekking tot Online Advertising om onze vacatures bij de juiste specialisten onder de aandacht te brengen! Onze avontuurlijke collega groeide op in Zoetermeer en studeerde in Den Haag. Sinds 2021 ging het roer om, en verhuisde ze naar Valencia! Een heerlijk plekje onder de zon waar ze voorlopig nog niet op uitgekeken is.
Linkedin

Bob Wierda

Sales Manager

Bob Wierda

Bob is nieuwsgierig, ziet mogelijkheden en verbindt. Zijn oprechte enthousiasme over de vernieuwende manier van werken van Hupp, helpt hem de leukste samenwerkingen tot stand te brengen. Woont samen met vriendin én kleine Lily in Vught.
Linkedin

Vince de Klijn

Stagiair

Vince de Klijn

Deze sportieve en goedlachse Brabander is geboren in het dorpje Zeeland. Sinds zijn minor in Madrid is Vince verzot op de Spaanse cultuur en stond hij te trappelen om weer naar Spanje te gaan. Hij studeert International Business aan Fontys in Eindhoven en vult zijn vrije tijd graag in op het voetbalveld óf onder de Spaanse zon!
Linkedin

Gezocht

Recruitment Consultant

Gezocht

Fris, helder, direct en duidelijk. Herken jij je hierin? Misschien ben jij dan wel de recruiter die wij zoeken!
Vacature

Mogen wij jou helpen?

Samen aan de slag om jouw IT vacatures in te vullen? Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter en wij nemen contact met je op.