Qwoater

Qwoater in Tilburg is dé document management software voor accountants, werkgevers en werknemers. Met Qwoater deel- en structureer je je documenten en dossiers online op een snelle en veilige manier. Deze kleine organisatie met ongeveer 12 werknemers is ontstaan vanuit Van Spaendonck. 

Verder zorgt Qwoater voor een eenduidig klantdossier vanuit het perspectief van de accountant. Qwoater helpt accountants en administratiekantoren hun klanten te ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van gestructureerde werkgever- en werknemerdossiers. Door te koppelen met Qwoater beschikt jouw platform over nieuwe functionaliteiten zonder dat je die zelf hoeft te ontwikkelen. De omvangrijke document management software is continu in ontwikkeling. Ook implementeert Qwoater doorlopend nieuwe functionaliteiten, waardoor jouw klant geen omkijken heeft naar hun document management. Qwoater is dé leverancier voor klantdossiers binnen de accountancybranche, als SaaS leverancier kun jij je daarom volledig richten op jouw eigen core functionaliteiten.