CardGate

CardGate in Oss is een innovatieve software organisatie die populaire betaalmethoden installeert en beheert voor webshops. De aantallen aankopen via internet groeien nog ieder jaar! GardGate levert wereldwijd betaaloplossingen aan bedrijven en instellingen. Ook is CardGate een partner van de betaaldienstverlener; CURO Payments. 

CardGate bestaat uit een hecht en gezellig team van 15 professionals. Het klantportefeuille is uiteenlopend: van kleine webshops tot internationale spelers. Daarnaast is de bedrijfscultuur gemoedelijk. Volgens Cardgate is “werk belangrijk, maar moet het ook gezellig zijn”. Zo zijn er veel leuke uitjes en heerst er een goede sfeer op kantoor. In het bedrijfspand is zelfs een massagekamer ingericht waar wekelijks een professionele masseur langskomt voor wat ontspanning!