CEVA Logistics

CEVA eCommerce Logistics is een snelgroeiend logistiek bedrijf in Waalwijk waar innovatie hoog op de agenda staat! Inmiddels is CEVA eCommerce Logistics actief in 64 landen en beheert het bedrijf 189 logistieke centra. Deze internationale organisatie zorgt met haar innovatieve oplossingen dat de belofte van de klant aan hun klanten wordt waargemaakt. Daarnaast werkt CEVA eCommerce Logistics samen met grote e-tailers als Bol.com, Ace & Tate, de Beijenkorf, HP en Vodafone. 

Bij CEVA eCommerce Logistics zijn de mensen de hartslag van de organisatie. Deze organisatie biedt dan ook een werkomgeving waar er veel ruimte is voor jouw ondernemersgeest en waar je kunt pioneren met creatieve ideeën. Respect en samenwerken staan hoog in het vaandel in dit bedrijf, een goede sfeer is hierbij dan ook het uitganspunt.