InQdo Integration

InQdo Integration in Nieuwegein ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt werkende integraties tussen applicaties op basis van het InQdo connect-platform, gebruikmakend van Software AG-technologie. InQdo Integration levert samen met haar klanten passende integraties op. Daarnaast werkt deze organisatie aan een langdurige relatie met hun klanten. InQdo integration staat voor voorspelbare kwaliteit, heldere afspraken en herbruikbaarheid.

InQdo helpt bedrijven door heel Nederland met hun bedrijfscontinuïteit. Ook voert InQdo vanuit Nieuwegein én op locatie projecten uit voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland. Een aantal voorbeelden zijn een grootschalig migratieproject bij de Universiteit van Amsterdam en de realisatie van een dedicated integratieplatform bij Chemicalinvest.