Topigs Norsvin

Topigs Norsvin is ’s werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie. Met meer dan 52 miljoen varkens over de gehele wereld zijn ze toonaangevend op het gebied van innovatieve genetische oplossingen. Dit doen ze allemaal door de evolutie van de varkens op een humane manier te begeleiden. Nu zijn ze hard bezig met het moderniseren van hun informatiesystemen.

Bij Topigs Norsvin staat vooruitstreven en innovatie hoog aangeschreven. Al sinds 1988 is Topigs Norsvin bezig met het innoveren van de varkensfokkerij branche. Met meer dan 80 werknemers in zowel Nederland en Noorwegen  staat Topigs Norsvin  bekend om de innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologieën binnen de branche. Verder heeft de organisatie een constante focus op kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Het innovatieve fokprogramma zorgt elk jaar voor een versnelling van de genetische vooruitgang. Dit creëert extra toegevoegde waarde en nieuwe mogelijkheden voor partners.