Docent Abonnement

Docent Abonnement helpt scholen in heel Nederland aan goede onderwijsprofessionals en ondersteunt leerlingen met bijlessen, examens en huiswerkbegeleiding.

Bij Docent Abonnement houden ze van het onderwijs. Dat is ook niet raar, als je bedenkt dat alle medewerkers er vandaan komen. Professionals die vanuit hun achtergrond oprecht een bijdrage willen leveren aan kwalitatief goed onderwijs in Nederland. Ze zien zichzelf dan ook niet als recruiters in onderwijs, maar docenten in recruitment.

Scholen sluiten zich aan bij het bedrijf omdat ze graag een actieve rol spelen in het verbeteren van de onderwijskwaliteit. Onderwijsinstellingen besteden vaak veel tijd aan het puzzelen met roosters en het last-minute zoeken naar leraren. Dat kost niet alleen veel tijd, maar gaat ook ten koste van andere belangrijke taken en bovenal van de leerlingen.