Dotcombusiness

Dotcombusiness levert sinds 2001 deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe systemen en netwerken. Het team voert de volledige installatie of migratie vervolgens ook uit. Dit doen ze voor kleine- en middelkleine bedrijven in de regio.

“IT voor en door mensen“. Focus ligt op het begrijpen en ondersteunen van klanten/medewerkers, waarbij de technologie toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Op die manier helpt de organisatie klanten om efficiënt en effectief te werken, terwijl ze niet gehinderd worden door complexe systemen.

Eind 2022 is Dotcombusiness een samenwerkingsverband aangegaan met Ratho B.V. Door deze samenwerking is het team van Dotcombusiness, bestaande uit 12 gedreven medewerkers, versterkt met nog eens 27 professionals. Hierdoor vergroten we onze kennis, vaardigheden en capaciteit, en zijn we in staat om de meest complexe IT-omgevingen te ontwerpen en onderhouden.