4ITEGO

4itego is de koepelorganisatie boven Innoptus en Infinite. Samen vormen ze een Digital Transformation Agency. De groep helpt organisaties bij hun digitale transformatie. Dit doen ze vanuit België, Frankrijk en Breda, waar het hoofdkantoor zit. Innoptus richt zich met name op de digitale transformaties, waar Infinite simulatiesoftware ontwikkelt.

Beiden bedrijven hebben innovatie en groei hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niks dat Innoptus de trotse hoofdsponsor van het Solarteam van de KU Leuven is. Dat doen ze overigens niet onverdienstelijk, in 2023 werd het team namelijk voor de tweede keer wereldkampioen!

De groei en innovatie willen ze graag delen met hun medewerkers. Aan het begin van je dienstverband ga je dan ook samen met de organisatie een groeiplan opstellen. Bij 4ITEGO zijn er talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien!