Elementor #5926

Indicia

Onze missie: het vinden van een geschikte PHP Developer

1
Sollicitanten
1
Weken campagne
1
Sollicitanten op gesprek
1
persoon aangenomen

Wie had onze hulp nodig?

Indicia was op zoek naar een ervaren PHP Developer om het team te komen versterken. Deze toonaangevende Digital Agency ontwikkelt digitale oplossingen voor marketing & sales, digitale communicatie en bedrijfsvoering. De PHP Developer naar wie Indicia op zoek was zou projectgewijs aan de slag gaan voor verschillende partners, waarbij de developer een belangrijke schakel zou worden in de communicatie tussen Indicia en de partner.

 

Wat zocht de klant precies?

inQdo zocht een Integratie Developer. inQdo vond het belangrijk om werknemers met weinig ervaring de kans te geven om zichzelf op te kunnen leiden en de benodigde certificaten te behalen. Nieuwe werknemers worden daarom begeleid door ervaren integratiespecialisten. De Integration Developer zou verantwoordelijk worden voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van integratie-oplossingen.

Hoe zag een ideale kandidaat eruit?

– 5 Jaar ervaring in softwareontwikkeling met PHP
– Ervaring met PHP frameworks zoals Symfony of Laravel
– Ervaring met MySQL
– Gewerkt met het opzetten van API’s
– Kennis van het werken in een Agile omgeving
– Een goede match met de klanten en de bedrijfscultuur

Hoe hebben we het aangepakt?

Stap 1: Vacaturecampagne

Als eerste hebben we de vacature uitgezet op de website. Samen met Indicia hebben wij gekeken naar hoe wij deze rol het beste kunnen vertegenwoordigen en presenteren.

Stap 2: Social Media

Vervolgens hebben wij diverse betaalde advertentiecampagnes gedraaid op Social Media. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van het platform Meta (instagram en facebook) om de advertenties op uit te zetten. Via deze weg genereren wij een aanzienlijk aantal bezoekers naar de vacature op de website.

Stap 3: Opvolgen

Recruitment Consultant Jeffrey heeft de binnengekomen kandidaten opgevangen, gescreened en passende kandidaten voorgesteld aan onze klant Indicia. Er is een PHP Developer aangenomen die perfect binnen het profiel paste. Een aantal weken nadat de campagne startte, is hij aan de slag gegaan in zijn rol.
“We beschouwen het team van Hupp als collega’s die daadwerkelijk met ons meedenken om ons geweldige team uit te breiden met collega’s die goed bij ons passen. Samen hebben we een campagne gelanceerd, vervolgens de resultaten geanalyseerd en geleerd voor toekomstige inspanningen. Ze hebben ons de essentie van conversie bijgebracht en hoe we onze materialen daarop kunnen afstemmen. Op die manier werd de campagne echt van ons. Hupp heeft ons een kijkje gegeven in werving en adverteren en wij konden precies vertellen wat we nodig hadden voor onze teamuitbreiding. We hebben samen gejuicht toen het begon te werken: we kregen de views en reacties waarop we hoopten. En het resultaat mag er zijn. Uiteindelijk hebben we niet alleen de persoon gevonden naar wie we op zoek waren, maar we hebben zelfs een tweede sollicitant kunnen plaatsen in een ander team! Beiden zijn al begonnen en we zijn nog altijd enthousiast.” 

Oscar Thomas

Manager business line integration - inqdo

Zij gingen je voor

Onze partners

Wordt het volgende succesverhaal die van jou?